mybase
Vad är mybase?

Mybase är grunden som du kan använda för modern kommunikation med dina kunder.

Många företag har idag en hemsida på internet. I vissa branscher har det också blivit naturligt att låta sina kunder göra sina bokningar själva.

Med mybase kan även ditt företag för en mycket blysam kostnad få både hemsida och bokning och andra funktioner i ett enda paket. Förutom att du själv sparar tid genom att kunden bokar sina tider själv, så kommer de samtidigt att besöka din hemsida, och därigenom kan du nå dem med information som de annars skulle ha missat. Det kan vara ändrade öppettider, speciella erbjudanden eller produkter som du vill att de skall köpa.

Vårt motto är: kan du skicka ett mejl, kan du sköta Mybase! Det går mycket fort att komma igång med både bokning och hemsida utan några som helst förkunskaper. Du kan använda dig av färdiga profiler och förenklade sätt att skapa en hemsida. Om du har större krav på utformning, så kan du använda mer avancerade funktioner. Och om du behöver hjälp med att skapa en snygg grafisk profil, så kan vi hjälpa till med det också.

Tack vare att kunden får sms påminnelse:
- No more "no shows"
- Kunden upplever professionalism och utveckling.


Mybase är en komplett funktion där du som användare har kundboken i programmet, möjlighet att låta kunden boka klipptid och hantera en fullt komplett hemsida med enkla funktioner för att uppdatera kampanjer och liknande.

Testa oss, du kommer inte ångra dig!


Ett bokningsprogram från   RHData AB