mybase

ENKELT, BEKVÄMT, EFFEKTIVT och SERVICEINRIKTAT - DYGNET RUNT

Fler och fler upplever att tiden inte räcker till. Timmarna försvinner iväg och det vi skulle gjort får vänta tills imorgon. Kanske är det just din kund som glömt boka tid eller kanske är det just din kund som missar den tid som bokats. I takt med att tiden försvinner minskar lojaliteten och blir till konkurrens. Just därför är det viktigt att synas där dina kunder söker och att finnas tillgänglig när dina kunder har tid.
Vi erbjuder professionella hemsidor med snygg design där dina kunder via några knapptryckningar slussas in i ett skräddarsytt bokningssystem. Kunderna erbjuds en ökad flexibilitet och service. Du erbjuds ökade affärer, frigjord tid och ett smidigt verktyg för kundvård.

SERVICEINRIKTAT

Alla vill bli uppmärksammade och känna sig speciella. För att öka dialogen med dina kunder kan du enkelt använda vårt bokningssystem och på så sätt nå ut till dina kunder via mail och sms. Uppvakta på födelsedagar, önska Gott Nytt År eller påminn om vilken kampanj som är aktuell just nu. När dina kunder tar del av informationen kan de samtidigt läsa mer på din hemsida och därefter direkt boka sig för det aktuella erbjudandet.

ENKELT

Vill du öka din tillgänglighet och skapa ökad flexibilitet, trots att du kanske inte har några förkunskaper och att datorer inte är ditt vardagliga verktyg? Då har du hittat helt rätt. Våra hemsidor bygger på en enkel metodik och vårt bokningssystem är självinstruerande. Kan du skicka ett E-mail så kan du både sköta bokningarna och hålla din egen hemsida ständigt aktuell.

EFFEKTIVT

Din tid är värdefull, och så är dina kunders. Nu slipper du avbryta ditt arbete för att svara i telefon och dina kunder slipper vänta. Istället kan du frigöra tid både för dig och din kund. All information som kunderna behöver finns att hämta via din hemsida och om du använder vårt bokningssystem optimalt har du givetvis sparat all kundspecifik information inför ert möte.
Ett bokningsprogram från   RHData AB