mybase
Demo
Se en demo på hur bokning och  hemsida kan se ut för en frisörsalong Här!
Vilka kan använda mybase?
Mybase är gjort för alla företag som erbjuder tjänster på bestämda tider. Exempel på sådana företag är Skönhetsvård, Idrottsföreningar, verkstäder, terapeuter mm.
Om du redan har en hemsida
Om du redan har en hemsida som du är nöjd med så kan du lägga en länk från den och enbart använda bokningsfunktionen i mybase. När kunden är klar med bokningen kan han enkelt komma tillbaka till din hemsida.
Kontakta oss
Om du tycker att mybase verkar intressant för dig, kan du skicka ett meddelande till oss på vår kontaktsida genom att Klicka här.

SMART TIDSBOKNING VIA INTERNET

Enkelt för kunden

Med mybase kan din kund när som helst på dygnet boka tid, medan du jobbar. Kunden får bekräftelse via e-post. Ingen tvekan om vilken tid som är bokad. Kunden får påminnelse via SMS så att du slipper uteblivna besök.  Kunden och du kan se vilken behandling/tjänst som de fick förra gången.
Enkelt för dig

Du kan skicka SMS till kunden om du måste boka om tiden t.ex. om du har blivit sjuk. Du kan lätt göra ändringar på din hemsida. Du behöver inte installera något speciellt program på din dator för att redigera hemsidan. Ditt vanliga internet-program räcker.
Med mybase får du en grafisk profil på din internetbokning som stämmer med den profil du vill ha för ditt företag. Kalendern i mybase håller automatiskt reda på helgdagar och ger dig möjlighet att ha andra bokningsbara tider för dessa.
Bättre affärer

Kunderna ser din hemsida när de bokar. Du kan exponera dina övriga varor och tjänster för att få merförsäljning. Dina tjänster exponeras med bilder när kunden gör bokningen.
Du får ett register över dina kunder. Du kan göra anteckningar som du kan ha nytta av nästa gång du träffar din kund.

Dina kunder är redan vana att boka sina resor via internet.

När kan de boka dina tjänster?


Ett bokningsprogram från   RHData AB